Dance Space Destiny presenteert: My toe (uncensored) X Live fast don’t crash - De Sloot
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dance Space Destiny presenteert: My toe (uncensored) X Live fast don’t crash

27 mei 2022 at 16:00 23:00

Dance Space Destiny verwelkomt jullie in haar nieuwe studio in de kelder, waar doorlopend de expositie My toe (uncensored) van Lisa Schamlé én de performance Live fast don’t crash van Milou van Duijnhoven en Merel Severs te zien is

My toe (uncensored) is een reeks werken gewijd aan Lisa’s rechter grote teen. Het omvat een 30-delige fotoserie, sculpturen, borduurwerk en een live optreden. In deze mini expo laat ze een paar onderdelen zien van dit grotere werk, wat in zijn geheel te zien zal zijn in het najaar van 2022.

Mijn teen is een lichaamsdeel dat ik elke dag zie, hoewel ze nooit veel aandacht krijgt. In dit werk probeer ik een meer intieme relatie met haar op te bouwen, door haar vragen te stellen als; ”Wie ben jij? Waar hou je van? Hoe zijn we verwant?’’. Helaas met weinig verbaal effect. Dus probeerde ik met haar te communiceren door haar in verschillende situaties te plaatsen om te zien waar ze het sterkst op reageerde.

X

Live Fast Don’t Crash – Milou van Duijnhoven en Merel Severs
Over the powerfull and vulnerable body, een lichamelijk smeekbede in het donker, uit het hoofd en in het hart. Een exploitatie van kickboksen en paaldansen in de denderende echo van Chuck Palahniuk.

€5