De broedplaats - De Sloot

De broedplaats

De Sloot is sinds mei 2022 een dynamische en creatieve werkomgeving waar je struikelt over jonge theatermakers en oude rotten. De sfeer is post-industrieel en een beetje houtje touwtje. Er is een Café met betaalbare lunch (€ 4,50 op dinsdag-vrijdag), de allerbeste koffie van Amsterdam en we bieden glasvezel internet. Op deze pagina vind je een overzicht van onze huurders, en het aanbod aan vaste ruimtes dat op dit moment beschikbaar is.

Aanbod

Het Kostuumatelier

Het Kostuumatelier is een ruimte van in totaal 60 m2. Deze wordt gebruikt door nog 2 andere (kostuum)ontwerpers. Momenteel is nog plek voor een derde huurder, je huurt dan dus 20 m2 binnen deze 60 m2. De voorkeur gaat uit naar een kostuumontwerper, maar ook andere creatieve disciplines zijn welkom om zich aan te melden. Bij interesse mail naar sanne@desloot.nl ovv Kostuumatelier.

Vaste prijs per maand: € 222,03
Voorschot Elektra, Gas, Internet en Water: Omstreeks € 50
Borgsom: 3x de kale huur
Beschikbaar vanaf: 1 september
Alle prijzen ex btw en niet onderhandelbaar
Het WEVI voorschot wordt betaald op basis van een inschatting van verbruik. Naderhand kan een naheffing of terugbetaling plaatsvinden.

Atelier 12

Atelier 12 is een ruimte van 18,5 m2 met een klein raam.

De ruimte heeft vloerverwarming en is aangesloten op het automatische luchtcirculatie systeem. Je huurt deze kaal, dus de wanden zijn onbeschilderd en er ligt een betonnen vloer. Je mag de ruimte zelf schilderen, er een vloer in leggen, er een entresol in bouwen of zelfs een groter raam als je dat zou willen. Bij interesse mail naar sanne@desloot.nl ovv atelier 12.

Vaste prijs per maand: € 219,66
Voorschot Water, Elektra, Verwarming en Internet: € 86,97 per maand
Borgsom: 3x de kale huur
Beschikbaar vanaf: Per direct
Alle prijzen ex btw en niet onderhandelbaar
Het WEVI voorschot wordt bepaald op basis van een inschatting van verbruik. Naderhand kan een naheffing of terugbetaling plaatsvinden.

De Kelder

De kelder van de Sloot is beschikbaar voor een langere huurperiode. Het is een grote ruimte van ongeveer 130-150 m2 (afhankelijk van indeling) maar er moet nog veel verbouwd worden. Geïnteresseerden kunnen per mail contact opnemen met tycho@desloot.nl

Vaste huurders:

BOG. Collectie
De Warme Winkel (voorheen toneelgroep Amsterdam)
Testafel & De Sering (cafe-restaurant)
SubCult (barista)
Black Sheep Can Fly
Sadettin K
Collectief Blauwdruk
Blond & Cynisch
Daphne de Winkel
Cherella Gessel / Lashawne Jordan
Touki Delphine
SHARP/ArnoSchuitemaker
Marijn Brussaard
Scott Robin Jun
Lisanne van Aert
Jessie L’Herminez
Dance Space Destiny
Studio Kevin Pieterse
Rutger Lemm / Maartje Smits / Rein Mulder
De Theaterwerf VOF / Siemen van der Werf & Martijn van Nunen
Boogaerdt/Van der Schoot
AHK – Theater & Dans