Aanbod: kostuumatelier van 57 m2
Kostuumatelier

Dag ontwerper, coupeur, scenograaf of algehele textiel-lover,

Theaterbroedplaats de Sloot, vlak bij station Sloterdijk, heeft een atelier in de aanbieding dat we het allerliefst aan een textiel-minded persoon willen verhuren. Misschien wel aan jou?

Wat?
– Een atelier van 57 m2 met raam naar de binnenplaats.
– Loopafstand vanaf Station Sloterdijk, gratis parkeren in de buurt
– Gebruik van gemeenschappelijke keuken en vergaderruimte
– Vijf dagen per week 2-gangen lunch voor €6 euro, en de beste koffie van Amsterdam bij de Sering, de heel gezellige volkskeuken bij ons op het terrein.
​​​- Huurprijs in overleg.

Over de Sloot
Theaterbroedplaats De Sloot is 2 jaar geleden opgericht door theatergezelschappen BOG. en De Warme Winkel. Nu is deze oude fabriek het thuis van een gezellige verzameling theatergezelschappen, schrijvers, regisseurs, acteurs, ontwerpers, technici en makers. Graag zien we alle disciplines van het theaterveld (en neem die term zo breed als je wilt) vertegenwoordigd. Het fijnste aan onze plek is dat iedereen bij elkaar kan aankloppen, en er zo waardevolle samenwerkingen ontstaan.

The more the merrier..

Ben je bang dat 57m2 een beetje veel voor je is? Neem dan toch contact met ons op. Op dit moment wordt het atelier al gehuurd door een erg gezellige kostuumontwerper, die interesse heeft in eventueel delen. Hier is dus match-making mogelijk. Sowieso moedigen we huurders aan om hun ruimte optimaal te benutten door deze te delen met anderen, als zij hier zelf niet fulltime gebruik van maken. Dit drukt de huurkosten, en hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Kostuumatelier
Details
Het Kostuumatelier is een ruimte van in totaal 60 m2. We zoeken een nieuwe hoofdhuurder voor de gehele ruimte. De voorkeur gaat uit naar een kostuumontwerper, coupeur of scenograaf die veel met textiel werkt.