Zaalverhuur en ruimtes boeken - De Sloot

Zaalverhuur en ruimtes boeken

Wil je bij ons repeteren, een voorstelling monteren, een voorstelling uitproberen, een voorstelling in reprise nemen of een ander soort evenement organiseren? Dat kan allemaal! Neem contact met ons op via het formulier.

De Sloot biedt een vast honk aan meerdere theatermakers, gezelschappen, schrijvers, decormakers en kostuumontwerpers. Daarnaast bieden we enkele repetitieruimtes aan op flexibele basis, en beschikken we over een Kleine Zaal (76 bezoekers) en een Grote Zaal (140). Deze zijn beide uitgerust met een geluidssysteem, lampen, trussen en publiekstribunes. Ook beschikken ze over een opslag en kleedkamers. De zalen zijn geschikt voor openbare voorstellingen en publieksevenementen, montageperiodes, repetities of besloten evenementen van andere aard. In combinatie met café/restaurant De Sering kan ook de catering verzorgd worden voor grotere bijeenkomsten. Bovendien kan je hier betaalbare lunch en avondeten bestellen tijdens de repetities.

Grote Zaal

De Grote Zaal beschikt over een festivaltribune die geschikt is voor ongeveer 140-175 bezoekers. Doordat het een langwerpige zaal betreft is het speelvlak daarentegen veel groter naar achter toe. Mede hierdoor is de zaal erg geschikt voor de montage van grotere voorstellingen. Aan de zij- en achterkant beschikt de zaal over technische en facilitaire ruimtes, waaronder een eigen kleedkamer en laad-los ruimte met roldeur. 

Kleine Zaal

De Kleine Zaal is een intieme zaal met vlakke vloer en een publiekstribune geschikt voor 64 of 76 (met extra rij op de vloer) bezoekers. Aangrenzend is een kleedkamer.

Repetitieruimtes

In wat voorheen een grote fabriekshal was, hebben we met veel liefde en klein budget 4 repetitiestudio’s gebouwd. Onze studio’s zijn beschikbaar voor repetities, audities, workshops en alles wat je verder kunt bedenken.

Wij verhuren onze zalen en studio’s voor aaneengesloten periodes van één of meerdere dagen. Het is niet mogelijk om wekelijks terugkerend een ruimte voor een dag(deel) te huren. 

De studio’s zijn niet geschikt voor (hard) versterkt geluid.

De Bijna-Gratis-Regeling (BGR)

Nieuwe makers met een kleine beurs en zonder structurele subsidie kunnen zich aanmelden voor de Bijna-Gratis-Regeling.

Er is een beperkt aantal plekken en selectie gaat via loting.