Zaalverhuur en ruimtes boeken - De Sloot

Zaalverhuur en ruimtes boeken

De Sloot biedt een vast honk aan meerdere theatermakers, gezelschappen, schrijvers, decormakers en kostuumontwerpers. Daarnaast bieden we enkele reptitieruimtes aan op flexibele basis, en beschikken we over een Kleine (80 bezoekers) en een Grote Zaal (160). Deze zijn uitgerust met geluidssysteem, lampen, trussen en publiekstribunes. Ook beschikken ze over een opslag, kleedkamers en een green room (grote zaal). De zalen zijn geschikt voor openbare voorstellingen en publieksevenementen, montage periodes, repetities, of besloten evenementen van andere aard. In combinatie met cafe-restaurant de Sering kan ook de catering verzorgd worden voor grotere bijeenkomsten. Bovendien kan je hier betaalbare lunch en diner bestellen tijdens de repetities. De zalen beschikken over een basis van geluid- en lichttechniek. Extra benodigdheden kunnen eventueel bijgehuurd worden. 

Wil je bij ons repeteren, een voorstelling monteren, een voorstelling uitproberen, in reprise nemen voor klein publiek, of een ander soort evenement organiseren? Dat kan allemaal! Neem contact met ons op via het formulier.

Grote zaal

De tribune van de Grote Zaal is geschikt voor ongeveer 160 bezoekers. Doordat het een langwerpige zaal betreft is het speelvlak daarintegen veel groter naar achter toe. Mede hierdoor is de zaal erg geschikt voor de montage van grotere voorstellingen. Aan de zij- en achterkant beschikt de zaal daarnaast over technische en facilitaire ruimtes, waaronder een loading dock. 

Kleine zaal

De Kleine Zaal is een intieme zaal met vlakke vloer en publiekstribune geschikt voor 80 bezoekers. Aangrenzend is een kleedkamer.

Repetitieruimtes

In wat voorheen een grote fabriekshal was, hebben we met veel liefde en klein budget 4 grote repetitiestudio’s gebouwd. Onze studio’s zijn beschikbaar voor repetities, audities, workshops en alles wat je verder kunt bedenken.

De studio’s zijn niet geschikt voor versterkte live muziek