De Bijna-Gratis-Ruimte

Nieuwe makers met een kleine beurs en zonder structurele subsidie kunnen zich aanmelden voor de Bijna-Gratis-Regeling.

Er is een beperkt aantal plekken en selectie gaat via loting.

De Sloot is opgericht voor en door theatermakers en wil een plek zijn waar een nieuwe generatie makers groot wordt. De Bijna-Gratis-Regeling is bedoeld voor nieuwe makers die nieuw werk willen maken, maar geen geld hebben om een ruimte te huren. Voor een fractie van de prijs kunnen zij bij ons repeteren in een studio, maar ook gebruik maken van de Kleine Zaal. Hier kan een voorstelling gemonteerd worden, en als je zou willen ook gespeeld worden. De BGR is een regeling bedoeld om nieuw werk te maken en uit te proberen, niet als speelplek voor bestaand werk.

Voorwaarden

Hoe werkt het

De Sloot kan twee dingen aanbieden:

1. repetitieruimte

Een repetitieruimte voor maximaal 3 weken aanééngesloten repeteren in een van onze studio’s. (korter mag ook). kosten: 17,50 per dag + eenmalig 30 euro schoonmaakkosten.

OF

De Kleine Zaal  voor montage maximaal 4 dagen, inclusief gebruik van het aanwezige licht en geluid.
Kosten: 30 euro p. dag + 45 euro schoonmaakkosten.

2. Speelbeurt

2 dagen beschikking over de Kleine Zaal (1 montage dag & 1 speeldag) + ondersteuning van een technicus + 4 uur avond coordinator + gebruik van het kaartverkoopsysteem (zelf te beheren).  Hiermee kun je 1 speelbeurt realiseren, zodat je programmeurs/fondsen/hoge piefen kunt laten zien waar je mee bezig bent. De speelbeurt is bedoeld als aanvulling op het maakproces en niet los aan te vragen.

Kosten: 30 euro p. dag + eenmalig 45 euro schoonmaakkosten.

De Kleine Lettertjes
Aanvragen
Repetitieruimtes
Meer info over de beschikbare ruimtes
Repetitieruimtes
Kleine Zaal
Meer info over de Kleine Zaal
Kleine Zaal