Amsterdam Poet's Theater
20:00
ma 24 juni

Julia (werktitel)

Amsterdam Poet’s Theater presenteert
Manja Topper in Julia (werktitel)

***

Een actrice die vast deel uitmaakt van een collectief dat steeds samen optreedt, vraagt Amsterdam Poet’s Theater om stiekem een solo met haar te maken. Een monoloog die ze ooit voor haar ingangsexamen deed vormt de wenteltrap waarlangs ze afdaalt in haar eigen ziel.

***

Op 24 juni presenteren we weer een gloednieuw stuk dat voor de eerste en laatste keer wordt uitgevoerd.

Amsterdam Poet’s Theater bestaat uit Artun Alaska Arasli en Joachim Robbrecht. Het bouwt voort op een traditie van theater geschreven door dichters. Elke maand presenteren we een nieuw werk dat binnen twee weken is geschreven, gerepeteerd en opgevoerd. Het wordt gepresenteerd met minimale middelen: geen decor, geen kostuum, maar de acteur, de tekst en het publiek. Elk stuk wordt slechts één keer gespeeld. We gaan niet op tournee. We experimenteren met verschillende dimensies van het theatrale, performatieve en tekstuele.

In het eerste seizoen worden drie monologen opgevoerd die zijn geschreven voor één specifieke acteur.

De data voor deze eerste drie voorstellingen zijn:

25 maart – Julia Ghysels
22 april – Louis van der Waal

24 juni – Manja Topper

Amsterdam Poet’s Theater dankt Dood Paard, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Gemeente Amsterdam Nieuw-West en het Cultuurfonds voor hun steun.

Als je niet in staat bent om de ticketkosten geheel of gedeeltelijk te betalen, neem dan contact met ons op via Instagram.

Instagram: @amsterdampoetstheater

 

€12

 

TICKETS
Locatie: Kleine Zaal