🎭💔 AMSTERDAM POET'S THEATER 💔🎭
20:00 - 21:00
ma 22 april

Louis, neem plaats

Amsterdam Poet’s Theater presenteert
Louis van der Waal in “Louis, neem plaats”

Na een ernstig ongeval met een hond heeft Louis een misplaatste grap gemaakt. Om verdere ongelukken te vermijden probeert hij elke vorm van humor uit de weg te gaan. Ook in zijn professionele leven. Daarom vraagt hij Amsterdam Poet’s Theater te hulp om een ernstig drama voor hem te schrijven.

Op 22 april presenteren we weer een gloednieuw stuk dat voor de eerste en laatste keer wordt uitgevoerd.

Amsterdam Poet’s Theater bestaat uit Artun Alaska Arasli en Joachim Robbrecht. Het bouwt voort op een traditie van theater geschreven door dichters. Elke maand presenteren we een nieuw werk dat binnen twee weken is geschreven, gerepeteerd en opgevoerd. Het wordt gepresenteerd met minimale middelen: geen decor, geen kostuum, maar de acteur, de tekst en het publiek. Elk stuk wordt slechts één keer gespeeld. We gaan niet op tournee. We experimenteren met verschillende dimensies van het theatrale, performatieve en tekstuele.

In het eerste seizoen worden drie monologen opgevoerd die zijn geschreven voor één specifieke acteur.

De data voor deze eerste drie voorstellingen zijn:

2̶5̶ ̶m̶a̶a̶r̶t̶ ̶–̶ ̶J̶u̶l̶i̶a̶ ̶G̶h̶y̶s̶e̶l̶s̶
22 april – Louis van der Waal
24 juni – Manja Topper

Amsterdam Poet’s Theater dankt het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Gemeente Amsterdam Nieuw-West en het Cultuurfonds voor hun steun.

Als je niet in staat bent om de ticketkosten geheel of gedeeltelijk te betalen, neem dan contact met ons op via Instagram.

Instagram: @amsterdampoetstheater

€12
TICKETS
Locatie: Kleine Zaal