Twee theaterzalen, repetitieruimtes, werkateliers, café/volkskeuken De Sering, culinair pop-up restaurant TestTafel, pop-up barista SubCult en dans & bewegingsruimte Dance Space Destiny.
20:30
di 09 april

Myrte Siebinga zoekt een kamer

EXTRA EXTRA VOORSTELLINGEN IN SEPTEMBER. Heb je misgegrepen voor de voorstellingen in april? Klik dan hier om tickets te reserveren voor 6 of 7 september.

Hoi hoi, ik ben Myrte Siebinga (24) en zoek een kamer (of appartement ). Het liefst niet kleiner dan 12m2, een beetje in het centrum en met een hoog plafond . Mijn budget is +/- €850,-. Ik ben gezellig, netjes, rustig (binnenshuis tenminste ) en net afgestudeerd. Iets kopen zit er de aankomende 600 jaar niet in ben ik bang . Weet je iets of ken je iemand? Sms me op +3197010255885. De gouden tip krijgt een leven lang vrijkaartjes.

Tijdens een felle satirische hospiteeravond bij een woongroep wervelen we door perspectieven, uitwassen en opties in een wereld waarin ruimte schaars is geworden. Woonruimte, stikstofruimte, ademruimte, bewegingsruimte. Ruimte opeisen, ruimte delen en het verlangen naar bewoonbare planeten…

Of Myrte een kamer vindt is nog maar de vraag, maar de onovertroffen theatergroep De Warme Winkel staat borg voor een verrassende avond.

In de pers

“Uit de hand gierende twistgesprekken rond nietsontziend misbruik van de woningnood” Theaterkrant

“In Myrte Siebinga zoekt een kamer giet collectief De Warme Winkel de excessen van de nijpende woningnood in de lekker kolderieke vorm van een bizarre hospiteersessie.” NRC

Benefiet

Alle opbrengsten van de voorstelling op zondag 7 april gaan naar theatermakers in Gaza.
Klik hier om meer te lezen over deze actie.

Vooraf eten?

Vegan fine dining restaurant Testtafel serveert op zondag, maandag en dinsdag een speciaal driegangen theatermenu. Aanvang is om 19:00 en je bent gegarandeerd klaar voor de voorstelling begint. Reserveer hier je tafel.

Minder uitgebreid tafelen? Op maandag en dinsdag (maar dus niet op zondag!) kun je ook terecht voor een snelle hap bij volkskeuken De Sering. Hiervoor hoeft niet geserveerd te worden.

Meer informatie op desering.org

Over De Warme Winkel

De Warme Winkel maakt nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over de meest uiteenlopende thema’s.

Zo plagieerden zij integraal Café Müller van Pina Bausch in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel, rekenden ze af met het repertoiretoneel tijdens een voorstelling van Ivo van Hove in Achterkant, gooiden ze hoge ogen met hun trilogie over overbevolking, zetten ze het (seksuele) identiteitsdebat op scherp in Lady Chatterley’s Lover en verpulverden ze bezoekersrecords in het Amsterdamse Bostheater met De Drie Musketiers. 

Van die laatste verscheen eind 2021 de gelijknamige -maar radicaal bewerkte- speelfilm i.s.m. BNNVARA en filmregisseur Sam de Jong. In seizoen 2021/2022 tourden ze door Nederland en België met de voorstelling Een oprechte ode aan de Ironie, waarin ze het podium deelden met reality-tv-sterren uit o.a. Temptation Island.

Vraag over je bestelling?

Stuur een e-mail naar kassa@dewarmewinkel.nl. We zijn niet telefonisch bereikbaar voor vragen over bestellingen. 

€ 14,00 – € 19,00
TICKETS
Locatie: Grote Zaal